Onze visie

“Met LIEFDE voor UW DIER en voor ONS VAK

“Met LIEFDE voor UW DIER en voor ONS VAK” is voor ons meer dan een slogan! We gaan er prat op dat we dit motto doortrekken in alles wat we doen.

Met ruim 15 j fulltime praktijkervaring als dierenarts kleine huisdieren wordt professionaliteit en kleinschaligheid gecombineerd met een hart voor dieren.
We streven ernaar uw dier te behandelen met een minimum aan stress en angst. Dit werd sinds 2018 onafgebroken bekroond met het internationaal erkend label “Cat Friendly Clinic”.
Bovendien vinden we het erg belangrijk om onze eigenaars goed en correct te informeren over preventie, diagnose, behandelopties, prognose en prijs, zodat we samen tot een goed behandelplan kunnen komen.

Voldoening halen we oa. uit honden die dolenthousiast het kabinet binnenstormen, poezen die ons een kopje geven tijdens het onderzoek, konijntjes die ongestoord verder op hun hooi knabbelen op de consultatietafel of een bedank-mailtje van een tevreden baasje.

Als kleinschalige praktijk kunnen we een erg persoonlijke en professionele zorg aanbieden voor een eerlijke prijs. We toetsen onze behandelmethodes aan de recentste inzichten en evoluties met extra oog voor verantwoord antibiotica-gebruik, pijnmanagement en ecologie.

We zijn in staat zeer veel behandelingen ter plaatse uit te voeren. Is er toch nood aan extra onderzoek of behandelingen, dan kunnen we terugvallen op onze jarenlange samenwerking met collega’s-specialisten zodat de best mogelijke zorg voor uw dier gegarandeerd blijft.

Tot slot staan we graag open voor suggesties of opmerkingen, want we willen onze dienstverlening blijvend optimaliseren voor u en uw dier!

 

Bedankt voor jullie vertrouwen!