Vanaf maandag 4 mei worden de maatregelen wat soepeler, waardoor terug preventieve diergeneeskundige handelingen zullen worden uitgevoerd. 

De algemene hygiënevoorschriften blijven van tel. We vragen om bestellingen vooraf te plaatsen, zodat we alles kunnen klaarleggen, afhalingen vlot kunnen verlopen en de opgelegde social distancing kan gerespecteerd blijven. (bestellingen kunnen nu al via de app mijndieren, binnenkort ook via onze eigen webshop)

Dit zijn de vernieuwde praktijkrichtlijnen vanaf 4 mei:

  • Ontsmet je handen vóór je de praktijk binnenkomt
  • Mondmasker is verplicht
  • 1 begeleider per dier
  • Wacht buiten als er al iemand voor jou binnen is

Wij nemen – indien mogelijk – je dier binnen; terwijl jij buiten wacht doen wij al het nodige en brengen hem/haar daarna terug naar jou.

Vaccineren blijft, net als beschermen tegen vlo, teek en worm, belangrijk. Aarzel niet om een afspraak te maken, nodige producten op te halen of overweeg om in te schrijven op het anti-parasietenplan van de praktijk.

Als je vragen hebt of met bezorgdheden zit, bel ons gerust: 09 226 09 00.

Tot slot wensen we iedereen veel moed en een goede gezondheid toe!

Met warme groeten,

dierenarts Els Van Haver & assistente Bélinda Wydhooge.

 

PS: Ik doe ook graag een warme oproep doen om lokaal te kopen. Lokale handelaren houden onze economie draaiende en creëren werkgelegenheid zodat deze gezondheidscrisis niet ook een financiële crisis hoeft te worden. Om mijn steentje bij te dragen, heb ik besloten voor elke zak voeding die bij mij gekocht wordt, €1 te schenken aan VZW DE TOEVLUCHT. (koop lokaal en steun 2 maal – vertel het door!)