VIP zorg abonnement

Wat is het VIP (Very Important Pet) zorg abonnement?

Voor een vast maandelijks bedrag krijgt je dier alle preventieve diergeneeskundige zorgen: vaccinaties, parasietenbehandelingen, twee keer per jaar een gezondheidscheck, knippen van nagels, voedingsadvies en -begeleiding, … Bovendien bespaar jij tot 34%, worden de kosten gespreid én krijg je nog extra VIP-ledenvoordelen!

Wij bieden dit aan voor zowel honden, katten als konijnen. Je kan op elke leeftijd en telkens voor de duur van 1 jaar inschrijven. De eerste betaling gebeurt bij inschrijven en daarna maandelijks via een doorlopende opdracht via de bank. Het abonnement kan jaarlijks verlengd worden. Bij overlijden stopt het automatisch en wordt er een afrekening gemaakt. Dit is geen ziekteverzekering. Ben je iemand die graag op voorhand de kosten van je dier goed inschat, dan is deze formule ideaal om te combineren met een ziekteverzekering. Alle details, voorwaarden en de kostprijs kan je hieronder nalezen.

Vaccinaties

Niemand wil dat zijn dier ziek wordt of last heeft van vervelende aandoeningen die eenvoudig hadden kunnen voorkomen worden met regelmatige vaccinaties. Alle basisvaccinaties zijn daarom automatisch inbegrepen in ons abonnement. Hierdoor heb jij gemoedsrust en is je dier het jaar rond beschermd. Vraag na in de praktijk wat voor jouw dier is inbegrepen.

Vlooien- en tekenpreventie het hele jaar door.

Wij weten dankzij onze uitgebreide kennis van producten, nationale omgevingsstudies en ervaring met de vele dieren uit onze regio, wat de beste preventieve behandeling is voor jouw dier. Al onze producten zijn voorschriftplichtig! Zo krijg je gegarandeerd veilige én werkzame producten. Dit voorkomt niet alleen vieze beestjes bij je dier, maar beschermt ook je huis en andere gezinsleden van ongewenste gasten! Je kan kiezen tussen een band, tablet of spot-on, wat voor jouw dier het makkelijkst is.

2x per jaar een gezondheidscheck

De beste manier om je dier in tiptop conditie te houden, zijn regelmatige controles “van kop tot staart” en geeft ons de mogelijkheid aandoeningen vroegtijdig op te sporen. Wist je dat een halfjaarlijkse gezondheidscheck voor je hond of kat overeenkomt met een mens die elke 3,5j op controle gaat bij de dokter? Dat is de reden waarom gezondheidscontroles elke 6 maand een essentieel onderdeel zijn van het abonnement.

Wormenbehandeling het hele jaar door.

We voorzien je dieren van een effectieve anti-wormbehandeling het hele jaar door, die is afgestemd op hun levensstijl en omgeving. De inwendige organen van je dieren vrij houden van parasieten is immers even belangrijk als het beschermen van hun huid tegen vlooien, teken en mijten en is daarom inbegrepen in het VIP abonnement. Je kan kiezen tussen tabletten, siroop of spot-on, wat voor jouw dier het beste lukt om toe te dienen.

Gezondheids- én dieetvoeding.

Als je intekent op het VIP abonnement krijg je zo vaak als nodig gratis voedingsadvies door een voedingsdeskundige. Ook gewichtsbegeleiding is inbegrepen voor leden. Bovendien ben je zeker dat je steeds de originele voeding aankoopt (en geen goedkope vervalsingen van internet) tegen de geadviseerde verkoopprijs mét smakelijkheidsgarantie. Onze klanten krijgen automatisch een klantenkaart waar je levenslang en zonder beperkingen na elke 5de aankoop 5% korting ontvangt. We volgen ook de promoties van onze fabrikanten op en geven als bonus regelmatig kortingsbonnen (jaarlijks tot €55 per klant), zodat je steeds kwaliteit tegen een erg goede prijs koopt. En als kers op de taart dragen we met plezier je aankopen tot in je wagen!

Vaccinatie tegen kennelhoest

De naam van deze ziekte laat vermoeden dat honden dit alleen kunnen krijgen als ze in een kennel verblijven. Dit is niet waar, het is een erg besmettelijke aandoening die je hond kan krijgen bij elk contact met een andere hond die drager is: op de hondenschool, tijdens een wandeling in het bos of gewoon op straat of in het trimsalon. Omdat we uw dier dit risico niet willen laten lopen, hebben we deze niet-basis vaccinatie tòch inbegrepen in het abonnement.

Vaccinatie tegen kattenleukemie.

Leucose is een zeer ernstige kattenziekte die in onze gemeente vrij veel voorkomt en altijd een dodelijke afloop heeft. Ook al is dit geen basisvaccinatie, tòch willen we dat je kat geen risico loopt en daarom hebben we het vaccin inbegrepen in ons abonnement. (de test voorafgaand aan het eerste vaccin is niet inbegrepen)

Extra VIP ledenvoordelen.
  • Je bespaart tot 34% op diensten en producten die je dier gezond houden
  • geen instapkost
  • gratis knippen van nagels 2x per jaar tijdens de gezondheidscheck
  • gratis ledigen van anaalklieren 2x per jaar tijdens de gezondheidscheck
  • 10% korting op medische beeldvorming uitgevoerd in de praktijk
  • 10% korting op gebitsreiniging uitgevoerd in de praktijk
  • jaarlijks opzegbaar
Kostprijs.

prijs per maand:

konijn: €12
kat: €18,50
hond <10 kg: €18,50
hond 10-25 kg: €20
hond 25-40 kg: €26,50
hond > 40 kg: €30

Algemene voorwaarden

Wat is inbegrepen in het VIP abonnement
Het VIP abonnement is een gespreid betalingsplan die de kosten van de basis preventieve zorgen voor je huisdier dekt. In het inschrijvingsformulier kan je alle details nalezen wat in het door jouw gekozen abonnement is inbegrepen. Het is jouw verantwoordelijkheid je ervan te verzekeren dat je alle behandelingen krijgt die inbegrepen zijn in het abonnement. Het lidmaatschap/abonnement is niet overdraagbaar naar een ander dier of persoon. Het VIP abonnement is geen huisdierverzekering.

Het VIP abonnement bevat 2 halfjaarlijkse gezondheidsonderzoeken. Evt. aanvullende onderzoeken of behandelingen uitgevoerd tijdens deze consultaties naar aanleiding van een ziekte of aandoening zijn niet inbegrepen in het abonnement.

Betalingen
De betalingen van het VIP abonnement gebeuren d.m.v. een doorlopende opdracht bij je bank. De eerste betaling gebeurt contant bij het opmaken van de overeenkomst. Het abonnement en bijhorende overeenkomst gaat van start van zodra we een bevestiging van de bank hebben ontvangen. Dit kan een afgestempelde en/of ondertekende kopie zijn van de doorlopende opdracht.

Vernieuwen van het VIP abonnement
Op het einde van het jaarlijks contract, zullen we je contacteren in verband met het hernieuwen voor een volgend jaar.

Vroegtijdige beëindigen van het VIP abonnement
Je kan het abonnement geschreven stopzetten 14d voorafgaand aan de volgende betaaldag.
Indien de overeenkomst vroegtijdig wordt stopgezet of de betalingen niet worden voldaan, zal een administratieve kost van €15 (+ btw) per dier worden aangerekend.
U verliest hierbij het recht op alle voordelen en kortingen verbonden aan het abonnement.
Er zal een afrekening gemaakt worden van alle ontvangen producten en diensten, vermeerderd met de administratieve kost, waarbij de gemaakte afbetalingen in mindering worden gebracht.

Bij overlijden van je dier stopt de overeenkomst automatisch en wordt een afrekening gemaakt. Het is jouw verantwoordelijkheid ons onmiddellijk op de hoogte te brengen van het overlijden.

We behouden het recht deze algemene voorwaarden ten allen tijde en zonder kennisgeving aan te passen.

Geniet vandaag nog van de extra VIP ledenvoordelen

Als je je dier gezond en gelukkig wil houden, zijn regelmatige controles bij je dierenarts essentieel. Met een VIP Abonnement kan je geld besparen (tot 34%) op diensten en producten die je dier gezond houden. Kom nu langs voor meer informatie of om het abonnement meteen te starten.