Ons team


Dierenarts Els Van Haver

eigenaar en oprichtster van de praktijk

Els studeerde in 2007 met onderscheiding af als dierenarts kleine huisdieren aan de Ugent.

Na een korte periode van interimjobs, werkte ze 2 jaar in een tweedelijnspraktijk orthopedie en neurologie/neurochirurgie in Lovendegem, waar ze naast assisteren ook de eerstelijnsgeneeskunde voor haar rekening nam. De passie voor chirurgie blijft aanwezig en als ze halfweg 2009 het aanbod krijgt om een specialisatie hierin te doen en een residency in chirurgie te behalen twijfelt ze enorm, maar kiest ze uiteindelijk toch voor een eigen praktijk in haar thuisgemeente Aalter. Ze bouwde deze praktijk volledig zelf uit. Na 3 jaar bleek er nood aan een nieuwe locatie en in 2012 werd de huidige nieuwbouwpraktijk geopend in een bosrijke en zeer rustige omgeving.

Els is een zeer gedreven dierenarts met brede kennis en vaardigheid. Bovendien is empathie voor patiënt en eigenaar een centraal gegeven in haar diervriendelijke aanpak.

Haar kennis blijft ze up-to-date houden door het frequent volgen van bijscholingen, congressen, practica en lezingen. Ze behaalde in Nederland het diploma gedragstherapie hond.Dierenartsassistent Hanne Parmentier

deeltijds medewerkster

Hanne behaalde in 2018 haar bachelor diploma Agro- en biotechnologie aan HoGent.

Hanne is een zeer lief en medelevend persoon. Ze zal er steeds alles aan doen om u en uw dier op hun gemak te stellen.

Sinds juni 2019 werkt ze mee in de praktijk. De eerste 6 maanden proefde ze van alle façetten van het assistentenvak. Sindsdien neemt ze vooral logistieke taken op zich: ze geeft de patiënten massa’s liefde en zorgt ervoor dat hun verblijf zo huiselijk mogelijk verloopt.

Verder zorgt ze ervoor dat de praktijk en al het praktijkmateriaal steeds spic&span zijn. Tijdens de middaguren ontvangt ze u aan de balie.

Dierenarts Dries Goegebeur

dierenarts – orthopedische chirurgie

Dries studeerde als dierenarts af in 2004 aan de Ugent en is direct aan de slag gegaan als eerstelijnsdierenarts in West-Vlaanderen. Hij volgde bijscholingscursussen chirurgie, traumatologie en neurologie in Engeland en Zwitserland en werkte enige tijd in Nederland en Engeland. Terug in België kwam zijn interesse voor orthopedie en botchirurgie helemaal naar boven. Hij deed veel ervaring op bij diverse collega’s en specialisten. Sinds 2008 heeft hij zijn eigen praktijk in Ingelmunster (Oostrozebekestraat 24 – 8770 Ingelmunster – 051 31 50 64). Dit combineert hij met freelance operaties voor collega’s. Ondertussen blijft hij zich verder bijscholen en perfectioneren door het volgen van intensieve bijscholingscursussen in binnen- en buitenland.

In zijn drukbezette professionele leven neemt hij ook nog de rol van ondervoorzitter van SAVAB, een wetenschappelijke dierenartsenvereniging die bijscholing ondersteunt, dierenartsen up-to-date houdt en zelf congressen organiseert. En is Dries ook lid van AOVet, ESVOT, de Vlaamse werkgroep orthopedie en voorheen ook van de Vlaamse werkgroep neurologie.

Dries komt bij ons de orthopedische chirurgie verzorgen: dit omvat operaties aan de botten, gewrichten en bijhorende structuren zoals kruisbanden, pezen en gewrichtsbanden. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in knie- en heupchirurgie en legt zich de laatste jaren nog meer toe op verschillende facetten van de orthopedie.

Ander personeel

Charlie 

parkeerwachter

Charlie, onze lieve kater die instaat voor de security op de parking, neemt zijn taak zeer serieus op en houdt graag toezicht vanop het dak van uw wagen. Indien hij er de kans toe krijgt zal hij ook het interieur aan een grondige inspectie onderwerpen.