Ons team


Dierenarts Els Van Haver

eigenaar en oprichtster van de praktijk

Els studeerde in 2007 met onderscheiding af als dierenarts kleine huisdieren aan de Ugent. ( Ze volgde hiermee haar hart, want  in 1997 beëindigde ze al succesvol een architectuuropleiding  aan het St.-Lucas instituut te Gent waarna ze gedurende 4jaar een eigen buro had.)

Na een korte periode van interimjobs, werkte ze 2 jaar in een tweedelijnspraktijk orthopedie en neurologie/neurochirurgie in Lovendegem, waar ze naast assisteren ook de eerstelijnsgeneeskunde voor haar rekening nam. De passie voor chirurgie blijft aanwezig en als ze halfweg 2009 het aanbod krijgt om een specialisatie hierin te doen en een residency in chirurgie te behalen twijfelt ze enorm, maar kiest ze uiteindelijk toch voor een eigen praktijk in haar thuisgemeente Aalter. Ze bouwde deze praktijk volledig zelf uit. Na 3 jaar bleek er nood aan een nieuwe locatie en in 2012 werd de huidige nieuwbouwpraktijk geopend in een bosrijke en zeer rustige omgeving.

Els is een zeer gedreven dierenarts met brede kennis en vaardigheid. Bovendien is empathie voor patiënt en eigenaar een centraal gegeven in haar diervriendelijke aanpak.

Haar kennis blijft ze up-to-date houden door het frequent volgen van bijscholingen, congressen, practica en lezingen. Ze behaalde in Nederland het diploma gedragstherapie hond.

  

Dierenartsassistent

Bélinda Wydhooge

voltijds medewerkster

Bélinda is meestal je eerste aanspreekpunt. Ze is een optimistisch, sportief en zeer lief en medelevend persoon. Ze zal er steeds alles aan doen om u en uw dier op hun gemak te stellen en zo goed mogelijk te helpen. Ze is erg hands-on en een manusje-van -alles: het verzorgen van gehospitaliseerde dieren kent geen geheimen voor haar, ze loodst patiënten veilig door hun anesthesie, goochelt met rinkelende telefoons terwijl ze ook nog eens medicijnen en voeding klaarzet en ondertussen uw hond in de wachtzaal nog een knuffel geeft.

Sinds januari 2020 werkt ze mee onze de praktijk, maar ze heeft ruim 13 jaar ervaring in de hospitalisatie-afdeling van een grote dierenkliniek. Ze miste echter het persoonlijke contact met de eigenaars en kan zich heel erg vinden in de huiselijk sfeer die hier hoog in het vaandel gedragen wordt. Het eerste half jaar gebruikt ze om onze klanten te leren kennen en ook het balie-werk onder de knie te krijgen. 

Verder zorgt ze ervoor dat de praktijk en al het praktijkmateriaal steeds spic&span zijn, de agenda naadloos ingevuld raakt, er orde in de chaos blijft, labo-onderzoeken correct uitgevoerd worden, het stockbeheer,… en nog zoveel meer…

Dierenarts Dries Goegebeur

dierenarts – orthopedische chirurgie

Dries studeerde als dierenarts af in 2004 aan de Ugent en is direct aan de slag gegaan als eerstelijnsdierenarts in West-Vlaanderen. Sinds 2008 heeft hij zijn eigen praktijk in Ingelmunster. Dit combineert hij met freelance operaties voor collega’s. Ondertussen blijft hij zich verder bijscholen en perfectioneren door het volgen van intensieve bijscholingscursussen in binnen- en buitenland. Na enkele zeer intensieve cursussen en opleidingen aan diverse Europese universiteiten resulteerde dit in 2019 tot een bijkomend diploma: “Certificate in Small Animal Veterinary Practice/Orthopaedics.

Dries komt bij ons de orthopedische chirurgie verzorgen: dit omvat operaties aan de botten, gewrichten en bijhorende structuren zoals kruisbanden, pezen en gewrichtsbanden. Hij heeft al meer dan 10 jaar ervaring in knie- en heupchirurgie en legt zich de laatste jaren nog meer toe op verschillende facetten van de orthopedie.

Ander personeel

Charlie 

parkeerwachter

Charlie, onze lieve kater die instaat voor de security op de parking, neemt zijn taak zeer serieus op en houdt graag toezicht vanop het dak van uw wagen. Indien hij er de kans toe krijgt zal hij ook het interieur aan een grondige inspectie onderwerpen.